Pasta z filetów z pstrąga podana na tostach
Dla spragnionych wygody i pysznego jedzenia.
Szybka w zrobieniu pasta na tostach.
Składniki :
pieczywo tostowe Mulino Bianco Barilla (ja użyłam firmy Smaki Południa)
2op. filetów z pstrąga w sosie paprykowym (ja użyłam firmy Graal)
140g serka naturalnego
1/2 papryki zielonej
sól
pieprz
czubryca zielona
Przygotowanie :
Zawartość puszeczek wkładamy do miski.
Do filetów dokładamy serek i paprykę
umytą, osuszoną z usuniętymi gniazdami nasiennymi
i pokrojoną w kostkę.
Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i czubrycą.
Tosty opiekamy wedle własnego uznania i smarujemy pastą.
Smacznego
Ciekawe smaki , podoba mi się , że użyłaś filet z pstrąga w sosie paprykowym